O našej firme

Príbeh našej úspešnej značky

Motto:   Iba správne fungujúci systém poskytuje komfort a úsporu.

Deväť z desiatich zákazníkov, ktorí mi zavolajú začínajú rozhovor úplne rovnako: "Mám kúrenie už niekoľko rokov a teraz zháňam niekoho kto by sa mi na to prišiel pozrieť, lebo inštalatér čo to robil na mňa nemá čas alebo už sa kúreniu nevenuje".
Často sa pri osobnom stretnutí opäť utvrdzujem, že mnohé realizácie kúrenia a solárnych systémov boli pred mnohými rokmi a žiaľ aj v súčasnosti sú odfláknuté alebo v systéme chýbajú niektoré odporúčané komponenty. V 99% prípadov zákazníci ani nevedia, že každý vykurovací a solárny systém si vyžaduje pravidelný servis a že tento servis neznamená iba kontrolu kotla, doplnenie vody alebo kvapaliny do solárneho systému pri poklese tlaku.

To množstvo zákazníkov ma svojimi príbehmi neustále utvrdzuje v tom, že robíme správnu vec, keď sa snažíme o šírenie znalostí medzi ľuďmi aj v prostredí internetu a že mladá generácia taktiež začína uprednostňovať kvalitu pred kvantitou nielen pri produktoch ale aj službách.

Som rád, že pri každom jednom servisnom zásahu pomáhame zákazníkovi nielen riešiť jeho problémy, ale často aj opätovne pochopiť ako systém funguje a ako môže pracovať efektívnejšie a úspornejšie. Niekedy mám pocit, že s nami objavuje niečo nové, čomu doposiaľ nepripisoval dôležitosť a mám radosť, keď prichádza na to, čo dokáže urobiť sám.

Nie každého však zaujíma technológia a máme množstvo zákazníkov, ktorí sú radi, že urobíme všetko, čo je potrebné a oni s tým nemusia mať žiadne starosti. Niektorí ani nechcú vedieť ako systém funguje a to je v poriadku, pretože vedia, že im vieme poradiť a pomôcť ako často bude potrebné. Niekedy stačí jednoducho pomoc cez telefón na diaľku. A aby zákazníci nemuseli myslieť na to, či sa nám majú ozvať v rámci pravidelného servisu, pripomenieme sa sami.

Občas nás ľudia oslovia, aby sme im zrealizovali systém podlahového kúrenia. Vieme im aj v tomto vyhovieť a no narovinu poviem, sme puntičkári. Všetko čo robíme, zrealizujeme tak, ako keby sme robili na svojom vlastnom. Všetko nám trvá dlhšie a tak aj naša práca nie je lacná. Špecializujeme sa na suchý systém (bez zalievania betónom alebo anhydridom). Tento systém sa používa najmä v montovaných stavbách, drevodomoch a pri rekonštrukciách, kde nie je problém urobiť podlahové kúrenie aj v staršej stavbe na poschodí, či podkroví.

Vízia podniku 

Sme profesionáli vo svojom odbore v oblasti servisu vykurovacích a solárnych systémov. Zabezpečujeme zákazníkovi kompletný servis, poradenstvo a návrh opatrení na úsporu prevádzkových nákladov a zvyšovanie účinnosti systémov.

Poslanie podniku 

Naša firma je tu, aby pomohla zákazníkom predchádzať závažným problémom, ktoré by mohli vzniknúť v budúcnosti s vykurovacími a solárnymi systémami, ako aj riešiť problémy, ktoré pri prevádzke vznikli. Naviac poskytuje bezplatné poradenstvo spojené s prevádzkou systémov a navrhuje opatrenia na zvyšovanie účinnosti a úsporu prevádzkových nákladov. Zabezpečuje kompletný servis vykurovacích a solárnych systémov bez ohľadu na značku výrobcu a pri výmene prvkov systému kladie dôraz na kvalitu nových komponentov.

V prostredí internetu firma neustále buduje povedomie o predchádzaní problémov vo vykurovacích a solárnych systémoch, vzdeláva zákazníka a ponúka spôsob, ako vzniknuté problémy riešiť s nami alebo svojpomocne.

© Ing. Marian Baláž, 2020, Copyright – Všetky práva autora vyhradené! Kopírovanie obsahu je možné len s výslovným súhlasom autora!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Pages